Bilanțu’ pă 5779

Dacă mă urmăriți pe facebook și/sau pe instagram, ați putut observa că la mine în religie s-a trecut zilele trecute într-un an nou. În 5780, ca să fiu mai precisă. Și pentru că ieri mi-am dat seama că în ultimul timp mi-am ignorat blogul și nu v-am mai povestit nimic, am decis că azi trebuie neapărat să vă scriu câte ceva. Pornisem cu altă idee, dar, în stilul caracteristic, mi-a venit alta pe parcurs. Și după aia alta. Și după aia am ajuns la asta. Acum, nu o să vă scriu 5779 de lucruri care mi s-au întâmplat din septembrie anul trecut până azi, cu toate că aș putea. O să vă scriu câteva, care chiar mi-au rămas întipărite în minte și care mă fac să zâmbesc ori de câte ori îmi vin în căpuțul meu decorat cu păr creț.

 1. Primele mele săptămâni din primul meu job într-o corporație. Care, în continuare, mi se pare foarte, dar foarte mișto.
 2. Vacanța de iarnă, pe care mi-am petrecut-o aproape în întregime cu una din persoanele cele mai dragi la sufletu’ meu. Și faptul că împreună cu persoana asta am petrecut timp frumos și de calitate cu (aproape) toate persoanele dragi la sufletu’ de mai sus.
 3. Ferrari. Ferrari, Ferrari și de o mie de ori Ferrari.
 4. Prieteniile mișto pe care le-am legat cu oameni altfel. Altfel decât cu ce eram eu obișnuită. Altfel în sensul bun.
 5. Primul an în care am avut concedii în care m-am simțit complet relaxată. Și lungi. Și care mi-au priit mult. Mult de tot.
 6. Două excursii în Deltă față de niciuna în ceilalți 29 de ani. Ambele absolut excepționale, dar din puncte atât de diferite de vedere.
 7. Vama în timpul săptămânii. Și Expiratul din Vamă în timpul săptămânii.
 8. Fluturași în burtă și zâmbete care devin crize de râs.
 9. 11 kile în minus. Și încă nu m-am oprit.
 10. Dat jos brecheți. Pus implant în locul lipsă. Reparat carii. Albit dinți. Obținut zâmbetul pe care mi l-am dorit toată viața.
 11. Am reușit să îmi cumpăr domeniu pe persoană fizică și să renunț la prelungirea aia enervantă de.wordpress.com.
 12. Terapie. Doamne, cât îmi place la terapie. Terapie care m-a învățat cum să scap de frici și cum să nu îmi mai iau în serios toate gândurile. Am scăpat de unele frici, am dobândit altele de care încă învăț cum să mă despart.
 13. Mi-am cumpărat multe lucruri pe care mi le doream de foarte multă vreme. Mi-am cumpărat-o pe Alexa, mi-am cumpărat parfumul meu preferat, truse și pensule de farduri, bijuterii și haine.
 14. Am donat jumătate din dulap. Adică din ce țineam în dulap.
 15. Am ajuns să fiu foarte mulțumită de mine. Și foarte împăcată cu mine. Și foarte mândră de mine. Și toate astea erau niște sentimente care îmi lipseau de atât de multă vreme încât nu credeam că o să se mai întoarcă vreodată.

Eu sunt bine, ceea ce vă doresc și vouă. Și chiar dacă voi nu sărbătoriți nimic zilele astea, nu strică să sărbătoriți micile victorii. Să sărbătoriți fiecare zi de septembrie în care stați în tricou la țigară. Fiecare mesaj care vă face să râdeți. Fiecare control la doctor care merge bine. Fiecare mâncare bună pe care o gustați. Fiecare dimineață în care beți cafeaua ascultând melodia preferată. Fiecare persoană care vă intră în viață și nu e toxică. Fiecare lucru care vă iese așa cum vă doriți la job. Fiecare episod mișto din serialul vostru preferat. Fiecare cadou pe care îl primiți sau faceți. Fiecare moment petrecut cu cei dragi. Fiecare persoană pe care o scoateți din viață pentru că e toxică. Fiecare. Fie ca.

One thought on “Bilanțu’ pă 5779

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s