Ce-o fi în biata minte a lui Ferrari?

Că pisica mea și-o ia Brăila ocazional nu e un secret pentru nimeni. Oricum era de așteptat, din moment ce taman eu m-am găsit să îl salvez din stradă. Faptul că stă ce stă și la un moment dat țâșnește în acest circuit al casei mieunând nervos face parte din rutina zilnică. Faptul că mereu când închid geamul de la balcon mă mușcă de mână, pentru că nu mai are cum să se certe cu frunzele și păsărelele e tabietul nostru de seară. Faptul că la 4 sau dimineața îl apucă frecatul veșnicului pai în timp ce eu deschid ochii încercând să înțeleg cât e ceasul, unde sunt și cine e președinte în țara mea nu mă mai miră de foarte multă vreme.

Problema este că de ceva vreme, al meu pisoi a dezvoltat un alt comportament imbecil și anume că de fiecare (dar de fiecare) dată când intru în cabina de duș se așază în chiuvetă și începe să miaune. A jale. Miaună, efectiv, ca o bocitoare bolnavă de Sindromul Tourette din momentul în care încep să îmi fac duș până deschid ușile de la cabină. Apoi, se uită din chiuvetă cu privirea lui de „n-am făcut absolut nimic” și începe să alerge prin casă. Acum sunt într-o competiție strânsă cu mine, încercând mereu să îmi bat recordul la categoria „apă-gel de duș-apă”.Asta pentru că mi-e foarte teamă că vecinii mei vor suna fie la protecția animalelor spunând că îmi schingiuiesc pisica, fie la poliție crezând că urletele alea sunt ale mele și în fiecare seară sunt victima violenței domestice.

Acum întrebarea mea este:aveți idee cum pot face să opresc acest proces înainte să devina parte din tabieturile noastre de familie netradițională, dar fericită? Nu de alta, dar mă giur că vreau șo să mă spăl pe cap ca tot omu’, cântând Bohemian Rhapsody în duș, nu grăbindu-mă de parcă am lăsat oala cu sarmale pe foc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s