Cum și când să faci schimbări în viața ta

Beibiz, după cum probabil știți deja, de cam un an am început să fac tot felul de schimbări în viața mea. Adică dau un fel de reset la viață, așa cum Andre își dă reset la trupă sau la inimă, doar că eu am mai mult succes. Am început cu schimbarea job-ului. M-am apucat de căutări cam acum un an, și cam peste o lună se împlinesc fix 365 de zile de când mi-am făcut cadou semnarea contractului cu corporația la care prestez. Cadoul ăsta s-a dovedit una din cele mai bune alegeri din viața mea, de care mă bucur în fiecare zi și de care mi se face dor când stau mai mult de o săptămână departe de el.

Acum câteva luni mi-am dat jos aparatul, poate una din cele mai mari schimbări vizibile din ultimul timp. Dinții mei sunt perfect aliniați și în continuare râd cu gura până la urechi atunci când aud o glumă bună fără să mă gândesc că dinții mei arată de parcă tocmai am renunțat la heroină după 10 ani.

Acum o lună am început să mă duc la un doctor foarte simpatic care m-a învățat ce, cum și când să mănânc, astfel încât am reușit să slăbesc în câteva săptămâni cam 5 kilograme. Mai e mult până departe, adică până ajung la greutatea pe care mi-o doresc, însă primii pași ai schimbării ăsteia au fost făcuți și sunt mândră ca dracu’ de mine.

Revenind la dinții mei, m-am decis că mai au nevoie de o schimbare. Poate o să ziceți că m-am dus cu capul pentru că refuz să renunț la mersul la dragii mei dragi de la Creative Dental și că poate ar trebui să fac o pauză de la dentist, dar lăsați-mă să vă explic înainte să aruncați cu pietre în mine. Deja v-am povestit aici cum niciodată nu am avut dinți perfecți, cu toate că mi-i doream cu disperarea cu care își dorește Dorian Popa să creadă lumea că e și actor. Și tot acolo v-am povestit de toți dentiștii înrudiți cu Mengele prin care am trecut și care nu au făcut decât să mă frustreze și să mă îndepărteze și mai tare de visul meu de a avea zâmbetul ĂLA. Și pentru că în mai puțin de 2 ani, toată echipa aia de minunați a reușit să:
– îmi îndrepte dinții
– îmi pună un implant cu tot cu coroniță fără să mi se umfle nimic nici măcar o secundă
– îmi rezolve carii peste carii
– îmi comande și livreze 2 seturi de gutiere
-îmi facă detartraje peste detartraje și airflowuri peste periaje
-îmi repare plombe puse de mântuială
-îmi facă radiografii pe care să le primesc automat pe mail și pe care să le văd în timp real pe monitorul lor, în timp ce ei îmi explică exact ce și unde am probleme
-îmi ia două seturi de amprente fără să îmi vină să vomit
M-am decis să fac și ultimul pas spre zâmbetul ĂLA și să îi las să îmi albească dinții îngălbeniți de prea mult fum de țigară și de cafea. Procedura e realizată cu Philips Zoom, care se află pe locul 1 la nivel mondial în preferințele pacienților când vine vorba de albire și nu e absolut deloc invazivă sau inconfortabilă. În plus, rezultatele se văd mult mai rapid decât prin oricare altă procedură, iar faptul că e făcut doar de profesioniștii în care am încredere și nu e un fel de kit cu bicarbonat de sodiu pe care îl pot aplica singură acasă, mă face să fiu mult mai liniștită.

Așadar, beibiz, e vremea schimbărilor. Nu mai credeți în rezoluțiile de la început de an, pentru că alea se duc primele pe apa Sâmbetei. Atunci când simțiți că o schimbare vă va face mai fericiți și că vă veți simți mult mai bine după, lăsați toate fricile deoparte și faceți tot posibilul să realizați schimbarea aia. Nu vă mai gândiți la toate motivele pentru care ar putea să nu fie bine, dar credeți până la refuz în acel motiv pentru care schimbarea asta e tot ce aveți nevoie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s