Paiu’ lu’ Ferrari

Pe parcursul timpului am investit foarte mulți bani în jucării pentru Ferrari de toate formele, culorile și utilitățile posibile pentru că doar o pisică are Miriam și ea merită tot ce e mai bun și mai frumos în viața asta.

Pe lângă faptul că orice jucărie la maxim 2 zile de la cumpărare dispărea misterios în tenebrele din Brăilița Ibiza și reapărea mai ceva ca Mântuitorul la 40 de zile de la prima curățenie generală, interesul pisicii către ele dispărea mai repede decât participanții de la Nunta Roșie din ghemotron. Și atunci apărea altă jucărie și altă jucărie și altă jucărie până când îmi dădea ING-ul mesaj și îmi spunea „pe bune, kwae? Atât cheltui tu la MaxiPet?”

Toate astea până în ziua în care mi-am luat ceva de mâncare și o Cola care a venit cu un pai. Un pai amărât la 10 bani. Acela a fost momentul t zero din viața lui Ferrari pentru că de când l-a descoperit, el și paiul lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în care merg împreună peste tot în casă, dorm împreună în pătuțul lui, iar dacă atunci când se joacă paiul intră sub canapea, Ferrari și-o ia full Brăila și Vadim și începe să se împingă și să tragă cu ghearele de canapea mai ceva decât trag toți neterminații ăia de toate zdrențele de la Insula Iubirii.

Ce vreau să vă spun este că nu credeam că o să învăț vreodată ceva de la Ferrari, ci doar din a avea grijă de el. Dar pisica asta care doarme până la refuz și mănâncă doar când consideră el că ar trebui să îmi facă o favoare, m-a învățat că se pișă pe jucăriile scumpe pe care dau eu banii și vrea doar un pai, pentru că asta îl mulțumește pe el. Cu toate că are absolut tot ce își poate dori, el vrea doar acel ceva și cu asta se mulțumește. Ferrari m-a învățat că fericirea e un pai de 10 bani.

4 thoughts on “Paiu’ lu’ Ferrari

  1. La mine pisicul Ferdinand are doua jucarii preferate de ani de zile: un nasture imbracat in material textil care nu mai stiu daca a fost catifea sau postav si o pana de gasca. Celelalte -cumparate de mine si castigate la tombolele de la expozitiile internationale de pisici nu l-au interesat mai mult de 5 -10 minute.

    Like

  2. O măslină i-ai dat? Încearcă. O sa te distrezi copios. Sa vezi alergătură prin casa cu ea. După putin timp o si mănâncă si lasă sâmburele. :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s