Duamna Firea, cu cât daț kilu’ de sârmă?

Hei hei hei! Opriți un pic timpul, pentru că taman acum mi-am dat seama că s-a întâmplat un eveniment marcant în viața duamnei mele preferate, iar eu nu am spus nimic despre asta. Până acum! Duamnă, stați liniștită. Fana ‘mneavoastră nambăr uan este aici-șea ca să vă spună ce să faceți cu sârma pe care o aveați în dumneavoastră.

Înainte să mă apuc să vă dau sfaturi medicale, la care mă pricep la fel de bine cum vă pricepeți ‘mneavoastră la a face lucruri frumoase în București, am citit multe articole despre ce a declarat soțul ‘mneavoastră la aflarea veștii despre sârmă. Devastat de urgia abătută asupra familiei lui, totuși a reușit să dea foarte multe declarații ziariștilor curioși să afle ce se întâmplă cu colonul dumneavoastră.

De la dânsul am aflat că nu ați vrut să vă tratați în străinătate, cu toate că MAI MULȚI PRIETENI au închiriat un avion ca să vă ducă la nuș ce clinică din străinezia, pentru că v-ați gândit ce o să spună lumea. Dacă vreți să aflați ce spune lumea despre dumneavoastră tot ce trebuie să faceți este să mergeți într-o dimineață pe la 8 jumate – 9 pe Ștefan cel Mare. Acolo vă bagă lumea nu numai sârme nu numai în colon și nu numai dumneavoastră. După ce vă mai puneți pe picioare, eu zic să vă îndemnați și familia să facă niște controale, că la ce am auzit eu acolo nu vă văd foarte bine. Și știți cum e, betăr seif zen sori. Și privitor la prietenii ăia, întreb și eu pentru un prieten, cine sunt doamnă oamenii ăia care pun mână de la mână banii de pâine și țigări ca să vă închirieze ‘mneavoastră avioane? Ca să știu să mă întovărășesc și eu cu oameni de calitate.

Tot de la dânsul am aflat că nu știți să vă văitați, că ‘mneavoastră sunteți puternică, nu ca el, care când și-a dat seama că nu e puternic s-a întors iar cu fața către Dumnezeu. Întrebarea firească e de ce a stat cu spatele până acum, dar mă rog. Eu ce aș vrea să știu este dacă momentul ăla penibil când v-ați ciocnit ouăle roșii la televizor face parte din tot întoarcerea lui Pandele cu fața către Dumnezeu. Și dacă da, să faceți cumva să fie o sărbătoare națională în ziua aia. Cum e Schimbarea la față, dar altfel. Faceți exercițiul ăsta de imaginație cu mine și vizualizați în calendarul creștin – ortodox Întoarcerea lui Pandele cu fața. Superb sau ce? Doar să aveți grijă să fie în sezonul primăvară-vară, ca să aibă lumea vreme bună pentru grătare și beții din tărie făcută în casă. Gândiți-vă la publicul votant. Gândiți-vă la fericirea lui. Măcar acum.

Dar doamnă, cum ajunge totuși o sârmă în colon? Cum? Adică mâncați într-o duminică prânzul cu Pandele și v-a pus cineva o sârmă în sarmale și nu ați simțit când ați înghițit-o? Sau ați avut un exces de fier în organism care s-a materializat printr-o sârmă? Eu, cetățean al Bucureștiului simt nevoia să am mai multe detalii din moment ce ați decis să vă puneți dosarul medical pe postament. Mulțumesc aniticipat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s