Nu ne mai facem bine, vă giur

Probabil că deja știți că azi-dimineață a murit Răzvan Ciobanu. Nu vreau să intru în detaliu, pentru că jurnalist nu sunt, cel puțin nu de meserie și nu aș ști să vă fac un reportaj complet despre ce s-a întâmplat. Știu doar că e trist. Moartea oricărui om mi se pare un lucru trist. Indiferent de cine e omul respectiv, moartea mi se pare un lucru trist. Mai puțin când vine vorba de kamikaze, care mi se pare un lucru revoltător, dar aia e altceva. În fine… am deviat.

Nu am avut nici un fel de afinitate față de Răzvan Ciobanu. Nu îi purtam hainele, nu l-am văzut decât de 2-3 ori la televizor, atunci când zapam printre canale și nu știu absolut nimic despre el înafară de faptul că era creator de haine. Dar, faptul că la 43 de ani, un om pleacă dintre noi mi se pare trist și atât.

Din păcate, există printre noi și oameni care nu înțeleg compasiunea, empatia și cum să tacă dracu’ din gură atunci când nu îi întreabă nimeni absolut nimic. Oameni care nu înțeleg că atunci când moare cineva, tot ce trebuie să faci e să scrollezi mai departe și să nu spui absolut nimic. Să lași familia și prietenii să își consume și simtă durerea și tu să te duci să mai bei un spirt tras prin pâine în timp ce joci barbut cu băieții la colț de scară.

Comentariile astea sunt lăsate la postările unor publicații media online care au făcut diverse reportaje despre moartea lui Răzvan Ciobanu.


Claudia Dospinescu Homosexual, Drogat un jeg

vai ce nenorocire pentru neamul romanesc!!! In scaunul domnesc tocmai s-a instalat penrru vecie sectia dacica a mafiei cu imunitate si tot ce trebiue. Biserica ii invrajbeste pe romanii de jos impotriva altor confesii. Adica ignora constitutia. dar noi plangem de mila unui modemaker fara de care nu mai putem exista!!!!! poate s-aindragostit din greseala de o femeie si s-a sinucis de greatza. mai schtyyy?

Fany Butnaru Ce de comentarii.! marea vedetă gay drogat și alcoolist a făcut buba.!

Laurentiu Foitica Prostia și luxul se plătesc cu același preț sau chiar cu prețul vieții. vai ce nenorocire pentru neamul romanesc!!! In scaunul domnesc tocmai s-a instalat penrru vecie sectia dacica a mafiei cu imunitate si tot ce trebiue. Biserica ii invrajbeste pe romanii de jos impotriva altor confesii. Adica ignora constitutia. dar noi plangem de mila unui modemaker fara de care nu mai putem exista!!!!! poate s-aindragostit din greseala de o femeie si s-a sinucis de greatza. mai schtyyy?

Comentariile astea sunt lăsate de oameni care, cel mai probabil, au simțit durere la un moment dat. Oameni care au pierdut alți oameni la un moment dat. Oameni care țin postul paștelui și sunt aceste suflete candide de paști și de Crăciun și care militează pentru bunătate, iubire și alte borâturi de genul ăsta. Ăștia suntem și cu asta defilăm, dar nu ne mai facem bine, cu siguranță.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s