Ce tragedie s-a petrecut în Sri Lanka, dar să îi mulțumim lui D-zeu CĂ CArmen Grebenișan e bine

Toată viața mea am avut o problemă cu curvele pudice. Alea de se pozează în chiloți și sutien, se postează pe facebook în goana disperată după like-uri și love-uri și „mvai pisik, ce frumix eshti… mor de tine”, care în căpuțul lor goluț, dar tunat cu botox înseamnă validare. Am avut o problemă în sensul că nu pot să pricep de ce să investești în chiloți tanga și nu într-o carte care ar putea să te facă să înveți un pic mai multe cuvinte decât cele 20 pe care le stăpânești deja în limba română. Și de ce să fii atât de superficială și de lipsită de încredere în tine încât să plătești fotografi care să îți facă poze la apus din unghiul ăla bun și după aia să le editeze în photoshop, doar ca să ai tu material pentru toți onaniștii ca după aia să te tolănești pe canapea la Capatos și să povestești că te agresează lumea în comentarii pe instagram. Cretine, mai pe scurt.

Acum, pentru că tot ce a lăsat D-zeu pe lumea asta trebuie să poarte un nume, iar cârpă ordinară nu suna chiar frumușel, respectivele au decis că de acum încolo se vor numi influensărițe sau cum căcat s-o scrie. Adică pe lângă faptul că se filmează uitându-se la cameră cu ochi de căprioară, nezicând nimic, dar cu o melodie bășită pe fundal, uneori mai fac și reclamă la tot felul de produse scumpe și foarte scumpe pe care le recomandă din tot suflețelul lor și se jură pe geanta lor LV că fondul ăla de ten chiar are cea mai mare acoperire și ele sunt super mulțumite de el.

Printre toate muierile astea care, efectiv, nu înțeleg cu ce își ocupă timpul înafară de a face instastory-uri cu ele mâncând înghețată, cu ele plimbându-se în oraș, cu ele bând apă, cu ele în oglindă, cu ele mergând la mall, cu ele fardându-se sau orice, dar cu ele să fie, se numără și duduia Carmen Grebenișan, de care recunosc că nu auzisem foarte multe până acum, dar asta și pentru că nu mă încadrez în publicul ei țintă. Căcat, am un fond de ten care îmi place și pe ăla îl folosesc, nu am nici un fel de interes pentru tehnici de pus botox fără durere și mai și știu să citesc.

Duduia Carmen Grebenișan, aparent, se afla în Sri Lanka în momentul în care niște oameni nevinovați au fost omorâți de niște demenți, doar pentru că așa li s-a părut lor de cuviință. Au murit aproape 300 de oameni doar pentru că în anno domini 2019, încă există extremism. Încă există oameni care omoară alți oameni doar pentru că respectă o ideologie inventată de alți cretini, în interesul propriu. Au murit 300 de oameni fără absolut nici o vină și au murit niște oameni care aveau povești care s-au terminat subit, familii care o să îi plângă până vor muri și ei și suflete care acum nu mai au nici o speranță. Poate doar în lumea aia mai bună de care vorbește toată lumea. Au murit fără să aibă șansa să își ia la revedere și au murit neștiind că asta urmează să se întâmple atunci când s-au trezit în dimineața aia. Asta e o tragedie. E definiția perfectă a unei tragedii. E ceva ce merită plâns de o planetă întreagă și e ceva care ne poate da de gândit tuturor din ce punct de vedere considerați și vreți voi.

Duduia Carmen Grebenișan, e bine și sănătoasă, pentru că normal că asta ne întrebam cu toții în momentul în care am aflat de tragedia din Sri Lanka. Asta era întrebarea care stătea pe buzele tuturor. Măicuțele din mănăstiri și călugării din schituri strigau la unison Doamne, dă-ne un semn că e Carmen Grebenișan bine și sănătoasă! Dă-ne, Doamne! Aruncă niște farduri de la Naked din cer ca să știm că e bine Carmenuța noastră!. Și iată că după momente întregi de suspans și groază, duduia Carmen Grebenișan s-a îndurat și a postat o poză cu ea uitându-se în zare și cu o cârpă fosforescentă aruncată pe ea pe care se încăpățânează să o numească rochie, iar poza avea următoarea descriere.

This pic was taken 2 days ago, at around 7 in the morning, somehow the same hour when the terrorist attacks took place in Colombo, the capital of Sri Lanka. We had our accomodation 120 km away from the capital, in the south of Sri Lanka, Galle. 
Came back home and our 2 guides started to tell us about what what happened. 6 bombs mostly targeted the churches… we started to listen to the live news everywhere for hours. We were almost in un unconscious state of shock. After a few hours we found out that 2 more bombs exploded, one of our guides was crying, he lost 3 family members and and the other one 2, one of them was his brother. Sri Lanka was under alert, we were not able to leave the house anymore. We started to panic because we had to take our flight back home the next morning(yesterday). One of our guides had to go to the police office and get his driving license during critical moments like these. But we were thinking, what if the airport is the next target?! The embassy kept telling us that the airport is the safest place now. Anyhow, they’ve turned off the acces to social media networks and we could only acces google, that’s why we didn’t have the chance to post anything about this incident or tell you guys that we were ok. Finally, after a 2 hours of driving on an empty road, only full of police officers and soldiers with loaded guns, we arrived in Colombo, at the airport. Everything was fine, after 5 hours of staying in the airport we took the plane back home. 
The deadly blasts in Sri Lanka on Sunday killed at least 290 people and left over 500 more injured. Monday has been a day of search and rescue, victim identification, and grief and condolences expressed worldwide.
This morning we found out that an improvised pipe bomb was discovered close, on a road leading towards the main terminal, to Colombo’s main airport which was successfully defused by the Sri Lanka airforce.
We’re safe, but so many innocent people are dead now…We can only pray for what happened…

Duduie Carmen Grebenișan, nu știu cine îți scrie textele în engleză, dar ăsta e înfiorător de prost, cu timpuri folosite greșit, cu repetiții de cuvinte, cu anacoluturi, cu repetări de cuvinte, mă rog… e un text prost. Iar faptul că tu ne arăți o poză cu tine deschizându-ți chackrele în timp ce te uiți la mare și pui descrierea asta nu ne arată decât că ești înfiorător de egoistă, de egocentrică, de lipsită de empatie, de plină de indiferență, de lipsită de inteligență emoțională și, nu în ultimul rând, de nesimțire. Pentru că asta ești, duduie Carmen, o nesimțită. Profiți de durerea unor oameni ca să strângi tu like-uri, de aia ești nesimțită. Profiți de naivitatea unor fetiție care te urmăresc ca să faci bani din vânzarea unor produse de căcat, de aia ești nesimțită. Promovezi stilul de viață dolce far niente pentru că altceva nu ai fost în stare să faci cu viața ta, de aia ești nesimțită. Le spui oamenilor care te anunță că nu e OK să postezi asta pe instagram că sunt invidioși și nu înțeleg ei ce e frumos, de aia ești nesimțită. Pentru asta și multele altele ești nesimțită.

Mai pe scurt, ne doare în cur de povestea excursiei tale în Sri Lanka și cum ai scăpat tu cu viață, nefiind, de fapt, expusă nici unui pericol. Știi ce ar fi cel mai frumos să faci? Să apreciezi, în căcat. Să apreciezi că cineva, acolo sus, a avut grijă de tine și te-a ferit din calea primejdiei. Să apreciezi fiecare zi din viața ta și faptul că ți s-au mai dat zile. Să stai tu cu tine și să te re evaluezi un pic după întâmplarea asta. Să apreciezi lucrurile mici. Să apreciezi orice moment în care respiri. Asta trebuie să faci. Nu să ne spui cum erai tu în vacanță în Sri Lanka și erai departe de capitală, că ai întâlnit oameni care sufereau, dar tu te gândeai că nu știi dacă ajungi acasă la timp și să te plângi că nu aveai acces la instagram și facebook ca să îți anunți fanii că ești bine. Anunț-o pe mă-ta că ești bine. Anunță-ți prietenii că ești bine. Anunță persoanele pe care le iubești că ești bine. Nu te mai gândi că abia aștepți să ajungi la social media ca să povestești că erai în Sri Lanka, că poate poate o să fie seo-ul de parte ta și o să ai mai mult reach. Ești nesimțită, duduie Carmen Grebenișan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s