Tatăl lui Abi Talent, Rege pă Pușcăria

Am aflat astăzi dimineață, cu profundă îngrijorare, că tatăl lui King Baby Abi Regele Ți-am Furat Și Zdrențele e la pușcărie. Pentru proxenetism e la pușcărie. Sufletul meu a început să picure sânge în secunda doi, iar lacrimile mi-au invadat ochii cristalini gândindu-mă cum băiatul cu papuci Gucci în picioare nu se mai poate da mare sau cel puțin nu cu realizările familiei lui. Mă gândeam să convoc toți fanii lui Abi și să mergem în fața Guvernului, să ne legăm între noi cu curele Gucci până când dă Veorica ordin să îl elibereze pe Suraj. Așa îl cheamă pe taică-su, nu râdeți. Așa îl cheamă, chiar dacă într-unul din marile lui șlagăre declară că tatăl lui e Dan Blizerian. Surpriză: nu e.

Eu am aflat prima dată de Abi Rege pă România de la verișoru’ meu cel rockstar, care mi-a zis „ia să râzi de cine e numărul unu în trending”. Pe lângă faptul că la vremea respectivă era numărul unu în trending pă youtube, în momentul ăsta, același clip are 18.789.411 de view-uri. OPTSPREZECE MILIOANE ȘAPTE SUTE OPTZECI ȘI NOUĂ DE MII PATRU SUTE UNSPREZE. Ce zile frumoase trăiesc.

După căcatul ăla cu papuci Gucci am abandonat subiectul pentru că simțeam că îmi sângerează urechile, dar am auzit că mai nou are acest mega – hit numit Rege pă România pe care am decis să îl ascult, și pe care am decis să nu îl link-uiesc nicăieri în blogul meu, doar ca să pot să exprim niște gânduri și păreri despre versurile ei frumoase. Priviți mai jos:

Aoleo cand te vad imi vine sa-ti dau un leu (iti dau un leu) ok… cu cine sau despre cine e vorba aici-șa?
Vino dupa mine daca ai tupeu (tu n-ai tupeu) de ce nu mă lași, Abi, să îți răspund dacă am tupeu sau nu? De ce tragi imediat concluzia că nu am tupeu.

Zdr*anto a venit regele Romaniei Yaaaaaay! Mihai 1 e în continuare în sufletele românilor
Sa moara familia mea nu, nu. Doar intră la pușcărie familia ta.

N-ai tupeu esti sclavul meu koae, mi se pare că te cerți doar cu vocile din capul tău.
N-ai tupeu esti sclavul meu ferească…
N-ai tupeu esti sclavul meu poate a treia oară o să înțeleagă vocile alea rele și o să plece.

V-am dat clasa cu opt clase ce joc de cuvinte nebun…
S-a terminat smecheria nici nu mă prinsesem că a început, dar mă rog… am fost eu nepregătită
Sunt rege pa Romania pe principiul „cine a murit și te-a lăsat rege?”
Tu inca platesti chiria eu nu, dar nu înțeleg de ce e foarte rău să îți plătești chiria. Koae, fii jmeker. Nu mai plăti. Nici întreținerea. Intră în datorii cât poți de adânc. Asta e singura ta șansă să ajungi și tu rege pă România.
Abi abi abi abi criză de apoplexie
Aoleo piesa mea e hazul meu piesa ta e hazul tău și doar al tău. În rest, mă îndoiesc că se mai amuză cineva când ascultă ghena asta.
Pui story cum te dai mare wtf? Nu, Abi. Tu ești singurul care face asta. Doar dacă melodia asta nu îi e dedicată lui Kylie Jenner, dar ea nu prea vorbește româna. Vorbește înseamnă banghește pe limba ta.
Dar faci foamea sa mor eu păi dacă îmi plătesc chiria de unde plm să mai am bani și de mâncare? Abi, spune-mi ce să fac, Abi.
Aoleo pui pe youtube numele meu asta chiar nu cred. Nu de alta, dar nu pot să cred că cineva ar vrea să se asocieze în vreun fel cu tine. Mai bine un anonim fericit decât o celebritate cămătar.
Pui abi in titlu sa mai faci si tu un leu nu, Abi. Dacă cineva scrie cuvinte precum capabil, abil sau sabie nu înseamnă că îți copiază numele. Sunt mai mult de cele 20 de cuvinte în limba română pe care le știi tu, mă giur.
Baby abi regele regele regele laudă-mă, gură
Baby abi regele regele regele laudă-mă, gură
Abi face intr-o luna cat face tactu pe an ce anume face? Cafea? Copii? Ah… bani! Am înțeles
Tactu n-are niciun ban tata e Dan Bilzerian Abi, dacă tata n-are nici un ban, înseamnă că pe parcursul unui ban face zero bani. Dacă tu faci de 12 ori mai mult ca tata, înseamnă că n-ai nici un ban. Păi ke faki boss? Îți plătești chiria? Faci foamea?

Hanorac Gucci pe mine ai avea nevoie de un verb…
Miros a Chanel mereu aaaa… ok. Scuză-mă pă mine. Dar chiar mereu? Nu se dezlipește sub nici o formă mirosul ăla de tine?

Abi numarul unu nu exista locul doi ca să existe locul 1 trebuie să existe și un loc 2. Așa funcționează clasamentele, Abi, n-ai ce să le faci.
Am adus trapul la voi si nu fac pas inapoi poți să faci și pas înapoi și poți să-ți iei și trapul. E OK, Abi. N-avem nevoie de el.
Abi are in picioare ce nu aveti voi in garaj Eu în garaj nu am o vacă, un tanc, două rachete și osemintele Maicii Tereza. Pe care le porți, Abi? Zi cinstit.
Voi ramaneti la parter eu la ultimul etaj Vezi că la cort nu e cu etaje. Cine ți-a zis asta te-a mințit
Am doar 18 ani am sute de mii de fani așa era și Chirilă, dar ăla măcar e deștept, frumos și are voce. Pe tine ce te recomandă?
Pe dusmani nu dau doi bani romanii se dau tigani ten logică și în formulare. M-ai pierdut. Adică mai pierdut, să trăiască familia ta.
Zdreanta vrea in Loft da’ o duc la lautari zdreanță? Cel cu ochii de faianță? Ce să facă el în Loft? Și de ce l-ai dus la lăutari? A furat doar un ou, nu e cazul să îl pedepsești chiar așa
Sunt din neam de argintari stii ca stau cu camatari la cort, da. Am zis mai sus.

Și așa se termină frumoasa poveste spusă de acest tânăr talent. Aș vrea, în încheiere, să vă las melodia asta care are în ea versurile astea
Am ramas peste noapte cu un vis care nu se visa,
I-am dat drumul sa zboare si acum am ajuns in palma ta.
Iar cand luna rasare, o intreb daca nu s-ar putea
Sa devii dintr-o data umbra mea, ca sa nu mai poti pleca

Consider că se poate face muzică frumoasă și în română. Bineînțeles, doar dacă ești artist în adevăratul sens al cuvântului și dacă știi mai mult de 10 cuvinte în limba română. A-i ânțeles King Beibi Abi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s