Am picat examenul de rezidențiat

Ei bine, da. Este complet adevărat. Am picat examenul de rezidențiat pentru că am răspuns la doar 3 întrebări corecte. Evident, aveam nevoie de mult mai multe răspunsueri corecte pentru a-l promova. Asta e, dacă nu mi-a placut cartea, mai pic și examene.

Nu aș putea să vă descriu dezamăgirea pe care o simt, nu față de mine, ci față de google, cel care mi-a fost doctor din toate specializările aproape un an și cel care m-a diagnosticat cu cele mai cumplite boli pe care, slavă Domnului, le-am depășit cu brio, dar asta și pentru că nu le-am avut niciodată. Aparent, google-ul e un doctor relativ prost, dar lumea nu știe asta.

Ca să fac un pic de lumină în elucrubațiile de mai sus, vă invit să încercați și voi să susțineți examenul de rezidențiat aici ca să vă convingeți că nimeni pe lumea asta nu știe mai bine să vă pună un diagnostic corect înafară de un doctor specialist. Acum, nu zic să vă duceți neapărat la cei de la Regina Maria, cu toate că îi recomand din toată inima, ci la orice doctor. Oricând simțiți nevoia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s