Ke âmi plake și ke nu âmi plake – episodul 1

Pentru că în fiecare săptămână găsesc sau îmi aduc aminte de anumite clipuri, articole, cărți sau postări din soușiăl media, am decis ca la aproape sfârșitul fiecărei zile de vineri să vă las aici 5 recomandări din săptămâna ce stă să se termine și 3 chestii care m-au scârbito-enervato-dezgustato-totalneimpresionat. Diferența există pentru că vreau să ascult de dictonul Radio Guerilla,conform căruia Binili învinge. Așa că hiăr it gouz

Ke âmi plake:
1. articolul ăsta scris de Mihai Vasilescu la dânsu pe blog, despre cum un manager de agenție de PR nu știe să gestioneze o criză de PR și răspunde ca o vacă proastă.
2. O dată la două joi, seara mea devine MULT mai simpatică doar pentru că posteaza Vali Dobrogeanu Rezumatul zilei, iar pe cel de săptămâna asta îl găsiți aici
3. Mon coeur, Lisa mi-a povestit de Corina Băcanu, de care spre marea mea rușine nu auzisem până atunci, dar de atunci sunt fana ei nambăr uan. Nu numai pentru că e miștoacă ea ca aparență, dar și pentru că scrie absolutamente demențial. Când o să mă fac mare, vreau să fiu Corina Băcanu. Și ca să înțelegeți mai bine cât e de superbă și deșteaptă, citiți aici poate cel mai bun articol scris de o femeie despre alte femei.
4. Postul ăsta de la Buna esti cunva m-a făcut să râd în gând 5 minute si vreo 30 de secunde cu toată pofta.
5. Oamenii simpatici de la Hubi’s Lab care au ca unic scop să învețe generația imediat următoare lucruri super interesante, fără să urmărească textul cu degetul pe carte în timp ce sunt sigilați într-o sală de clasă.

Ke mă scârbește, enervează, dezgustă și deloc impresionează:
1. Faptul că în România, 2019 încă se vandalizează cimitire evreiești doar din prostie, lipsă de informare și de educație. Pentru că dacă în școli s-ar preda în timpul orei de religie o istorie a religiilor, nu doar cum să îți fie frică de domnu’ și mântuitoru’, poate oamenii ar înțelege că suntem toți la fel și nu ar mai fi dornici să facă rău sau să urască.

2. Oamenii care fac postere urâte pentru evenimente, dar, mai ales, oamenii care își bat joc de ele și nu le recitesc înainte să le publice. Și ce mă enervează și mai tare e că se întâmplă, de cele mai multe ori, la mine acasă.

3. Această curvă pudică despre care nu știu foarte multe înafară de faptul că apărea în clipurile de pe instagramul lui Bendeac, după care s-a decis că îi plac femeile, după care s-a decis să devina instructoare de fitness (ordinea e aleatorie). Mă irită înfiorător felul în care vorbește, mi se pare că e îmbrăcată cu niște cârpe scumpe fără nici un fel de bun gust, mi se pare că e o adolescentă teribilistă prinsă într-un corp de femeie bunoacă pe care nu știe să îl gestioneze și mi se pare că a avut un dram de noroc în viață care a transformat-o într-o semi vedetă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s