Voi ce faceți de 16 aprilie?

Disclaimer: vreau să menționez încă de la început că nu am primit niciun fel de remunerație pentru următorul articol și nici nu îmi doresc să primesc. Tot ce am scris mai jos, am scris din suflet și de drag.

Aș vrea ca să vă spun că 16 aprilie cade într-o marți. Așa că sper ca până terminați de citit articolul să vă fi completat deja cererea de concediu pentru miercuri, asta dacă nu aveți până în 25 de ani și corpul vostru încă vă permite să mergeți la muncă direct din club, motiv pentru care să știți că îmi crapă sufletul de invidie.

Aș mai vrea să vă spun că pe 16 aprilie, pe la orele 9 seara trecute fix, începe concertul pe care îl aștept încă de când am auzit că Baby Jesus al meu și-a făcut trupă nouă și proaspătă dimpreună cu Mircea, motiv pentru care îmi crapă sufletul de bucurie.

Ce aș mai vrea să vă spun este că, în caz că nu i-ați auzit până acum, să știți că au scos deja un clip la o piesă absolut demențială care mi-a urlat în căști mai bine de 2 săptămâni și pe care mă tenta să mi-o pun și ca ringtone, ca o adevărată groupie ce mă aflu, motiv pentru care îmi crapă creierul de la toba mare.

Aș mai putea să vă spun că mi-e foarte greu să îmi văd verișorul de la altă mamă în ultimul timp, pentru că toate zilele și le petrece în studio, înregistrând și repetând doar ca să fie sigur că o să facă frumos pe 16 aprilie. Eu vă garantez că o să iasă frumos, dar vă mai garantez și că el nu o să fie convins niciodată că așa a ieșit din cauză de perfecționism, motiv pentru care îmi crapă capul de nervi că nu pot să îl fac să se vadă prin ochii mei. Nici pe el și nici pe The sonic taste-ul lui absolutamente simpatic.

Un ultim lucru pe care aș vrea să îl spun este că trebuie neapărat să vă luați bilet, mai ales dacă vă e dor de un concert de rock din ăla bun, cum doar câteva formații din România mai știu să facă și că trebuie neapărat să ne vedem acolo ca să putem să schimbăm păreri. Dar le schimbăm după concert, ca să putem să ne delectăm în timp ce.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s