SOC! EXCLUSIV! Interviul Oliviei Steer pentru participarea la Asia Express

M-am gândit că dacă duamna Olivia lu’Andi poate să abereze cât e ziua de lungă de atâția ani de zile fără să îi spună nimeni nimic, ba chiar să își găsească adepți care să militeze pentru ea, pot și eu să aberez oricât. Mai ales că eu nu îndemn lumea să facă nimic, ci doar îmi închipui cum ar fi ca duamna Olivia să fie invitată la Asia Express, o emisiune care este cel mai mare guilty pleasure al meu la momentul actual, în care diverse vedete merg în perechi pe un traseu prestabilit, unde trebuie să termine cât mai rapid diverse misiuni. Ce face jocul și mai interesant este că bugetul lor e de 1 euro/zi din care trebuie să mănânce, călătorească și găsească diverse locuri de dormit, drept pentru care mereu se recurge la autostop și la căutarea de oameni buni cu suflet mare care să le dea un colț de cameră unde să se întindă.

Dar destul cu detaliile. Mai jos puteți citi, în exclusivitate, interviul pe care l-a susținut duamna Steer când a fost invitată să participe la emisiune.

Reporter: bună, Olivia! Uite, noi te-am chemat aici ca să ne spui câteva lucruri despre tine, ca să ne dăm seama dacă ești potrivită pentru emisiune
Olivia: În primul rând eu nu sunt doctor.
R: OK…
Olivia: În al doilea rând, eu nu am venit aici să avem o discuție pro și contra, pentru că suntem în postul Paștelui și nu are nici un sens. Doar vorbim.
R: Doar vorbim, Olivia. Nu vreau să te simți stresată în nici un fel.
O(mestecând frenetic ): stai liniștit. Oricum am mestecat niște rădăcini de rostopască înainte, ca să nu îmi crească tensiunea.
R: OK…să continuăm. Uite, ăsta e contractul în care sunt trecute toate prevederile și se detaliază cam tot ce va trebui să faci înainte, pe parcursul și după filmarea emisiunii. Te rog să le citești și să îmi spui dacă ai vreo întrebare.
O: În primul rând vreau să spun că am niște nedumeriri. Ca mamă am niște nedumeriri.
R: Dar ce legătură are faptul că ești mamă? Nu îți iei copiii cu tine.
O: Eu mi-am alăptat copiii 3 ani de zile.
R: Olivia, tu ești cu noi?
O: Eu sunt cu voi, dar voi sunteți împotriva mea. Vreau să știu și eu de ce nu este trecut în acest contract care se adresează lumii profane doza de aluminiu la care voi fi expusă în India.
R: De aluminiu?
O: Da, de aluminiu. De mercur nu mai zic, pentru că în România nu se mai poartă mercurul de când cercetătorii au demonstrat că poate să fie în retrograd și retrograzii sunt nocivi pentru societate.
R: Olivia, iartă-mă, dar trebuie să întreb. Urmezi cumva un tratament medicamentos? Pentru că dacă da, e important pentru producători să știe.
O: Eu?? Medicamentos??? Dar cine mă crezi, domnule? Sub nici o formă. Și știi de ce?
R: Olivia, hai să ne întoarcem la discuția despre emisiune și să încercăm să nu mai divagăm. Poți citi contractul?
O: Bineînțeles că pot. Eu am dreptul ăsta, e drept constituțional. Doar nu vreți să îmi contestați acest drept, nu?
R: Doamne ferește, nu. De aia te rugam să îl citești și să îl semnezi după ce termini, ca să putem să facem și altceva astăzi.
O: Deci stați un pic că nu înțeleg și mi-e teamă că o să fac un atac de cord că am uitat să îmi iau doza de gențiană înainte să vin aici. Cum adică trebuie să mă vaccinez înainte să plec?
R: Da, ca să te ferești de boli.
O: Ce boli, domnule? Ce boli? Și organismul se ferește singuri de boli. Nu cu aluminiu și alte nenorociri băgate în corp.
R: Nu, Olivia, nu. Noi nu putem să te luăm așa. Trebuie să te vaccinezi contra febrei tifoide, a hepatitei A și B, a malariei și a altora pe care le găsești în contract.
O: Nu există așa ceva! Nu există să fac eu autism pentru o emisiune, oricâtă faimă mi-ar aduce și oricâtă vizibilitate în mass media mi-ar asigura. Nu mor caii când vor câinii!
R: Caii?
O: Da. Eu am o prietenă care are un copil autism.
R: Autist.
O: Autism se cheamă și nu mă mai întrerupe. Și copilul vedea pe masă niște poze cu animale și știa să spună „calu’ calu’” până când s-a vaccinat și după aia nu a mai știut.
R: Ce legătură are asta, Olivia? Dă-o încolo de treabă. Mai bine spune direct că nu vrei să vii în emisiune, nu te ascunde după toate bălăriile astea sinistre.
O: Normal că nu vreau să vin într-o emisiune care promovează autismul și toate nenorocirile pe care industria pharma le aduce. Normal ca nu voi participa!
R: Atunci o aducem pe Bianca Drăgușanu în locul tău.
O (alergând spre ușă): Calu’! Calu’!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s