Feisbucul e tot soroșist, duamna!

Dragă duamna,

În primul rând vreau ca să vă spun că sunt alături de dumneavuastră în clipele acestea grele, care vă asigur că vor trece la fel de repede ca autobuzele zmart pe șoselele zmart din Capitală. Mă refer, bineînțeles, la clipele grele prin care treceți cu pagina de feisbuc, această rețea malefică deținută de Soroș. Nu, nu, nu vă speriați și nu fugiți în Costa Rica că mă refeream la alt sens al lu’ deținută.

În al doilea rând, io vreau ca să vă sugerez să nu mai încercați, duamna, să postați lucruri pe soușiăl midia, că uamenii e răi și vă comentează nasoale la orce vreți dumneavuastră să comunicați și orcum oamenii ăia pe care ia-ți angajat trebuie și ei să ajungă la familiile lor formate dintro femeie șun bărbat și nu pot sta mereu în mediul onlain ca să șteargă comentariile grupurilor de uameni plini de venin, arzăiar săi ardă cum își bat ei joc de steaua noastră măiastră. Adicătelea de dumneavuastră, duamna!

Io zic, duamna, să faceți multe mitinguri ca ăla de sânbătă. Eventual unu la două-trei zile așea ca să comunicați atunci ce minunății mai vreți să faceți cu orașul nostru neaoș și fromos foc, să ne spuneț despre fântânile ca la Las Vegas și io zic, duamna, să fakeț șun Tur Eiffeil ca la Londra, acolo, în giratoriul de la Alba Iulia, că e singurul loc în care nu e circulația blocată dimineața și nu se mai poate să se bucure nemernicii de așa ceva. Să sufere, duamna, și la Alba Iulia, cum se suferă la Ștefan cel Mare, duamna. Nici trotinele și nici bicicletele să nu îi mai salveze, duamna.

Nu uitaț că io vă susțin și vă puteț baza orcând pe ajutorul meu, că mi s-a zis că sunt o fire creativă, deci pot să am multe sugestii despre orașul nostru și sunt sigură că o să fie totul dincence mai fromos. Trăiască duamna! Vivat duamna!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s