Cum să scapi de aparatul dentar fără ajutorul doctorului în 5 pași simpli

Dragi cititori,

Probabil că nu doar o dată v-ați gândit cât de greu trebuie să fie să suporți și să îngrijești un aparat dentar fix. Poate din această cauză, majoritatea dintre voi nici nu a dorit să își monteze vreodată așa ceva pe dinți. În cazul în care ați ales să vă puneți aparat dentar, însă v-ați dat seama că nu îl puteți suporta și că durerile și neplăcerile cauzate de el sunt mult prea mari și ajung să fie absolut insuportabile, fiți sigur că doctorul vostru, ultimul prost de pe planetă, practic, o să încerce să vă convingă că e bine să îl purtați, că merită să îl suportați și alte tactici de acest gen, ca să vă distragă de la ținta voastră finală: evadarea din gratiile bracketsilor. Așadar, mai jos am scris pentru voi 5 pași simpli prin care vă puteți da jos aparatul dentar chiar la voi acasă, fără nici un fel de problemă sau risc. Să începem:

1. Adună-ți toate instrumentele necesare procesului
Evident, procedura aceasta nu poate fi făcută cu mâinile goale, pentru că altfel nu ar fi fost atât de greu de aflat de ea. O să ai nevoie de următoarele instrumente. Nu uita nici unul din ele, pentru că riști să nu poți duce procedura până la sfârșit și doar nu vrei să rămâi cu bracketzii în gură, nu?
– 1 patent, clește de bucătărie sau foarfecă de grădină. Poți încerca și cu un spărgător de nuci, dar din acela vechi cu aspect de clește.
– 1 șurubelniță cu capul în cruce, un ciocan sau un cuter cu lama mai groasă.
– 1 meghină
– pastă și periuță de dinți
– 1 cameră video cu calitate bună sau foarte bună.

2. Pregătește locul în care vei efectua procedura

Este foarte important să îți alegi un loc cât mai luminos, ca să vezi exact ce faci. Îți recomand personal să alegi lumina de crepuscul sau cea de răsărit, pentru că atunci se aliniază planetele în casa lui Mercur și electrozii din aer pot ajuta procedura foarte mult. Ah, și nu uita să găsești un loc în care să ai posibilitatea să îți reflecți imaginea în ceva. Poți merge la râu, poți încerca cu o oglindă de machiaj la tine în cameră sau poți merge în fața oricărei clădiri de birouri cu geamuri fumurii.

3. Atitudinea contează!

Trebuie să fii foarte, dar foarte sigur pe tine și să emani numai asta pe parcursul întregii proceduri. Dacă doctorului i-a tremurat un pic mâna când ți-a lipit bracketul de pe măsea, tu nu uita că ești mai bun și mai deștept ca el. Și trebuie să arăți întregii lumi asta. Haha! Ce prost e doctorul ăla! Hahaha! Ce deștept ești tu! Hahaha! Arată-i cine e cineva în lumea asta. Arată-i că tu îți scoți bracketsii când vrei fără să ai nevoie de ajutorul lui. Nici măcar un pic.

4. Urmează cu atenție și cu strictețe instrucțiunile!

După ce ți-ai ales locul, pornește camera de filmat și scoate instrumentele din ghiozdan și pune-le unde poți, pe lângă tine, ca să îți fie comod să le apuci și să le schimbi când ai nevoie. Nu e nevoie să le dai cu nici un fel de soluție, pentru că tu ești puternic și sistemul tău imunitar la fel. Nu uita că nimeni nu e mai puternic decât tine. Cine e puternic? Tu ești puternic. Așa.

Mai întâi se ia cleștele și se taie arcul între bracketsi. Adică peste tot unde vezi arc, taie. Dacă îți bagi cleștele în gingii din greșeală nu e nici o problemă. Lasă sângele să curgă. Ba chiar e mult mai bine pentru că așa vei vedea mai bine arcul și unde să tai. Apoi, fixează șurubelnița la baza bracketului și cu ciocanul bate în șurubelniță, ca și cum ai bate un cui într-un perete de beton. Lovește foarte tare bracketul, altfel riști să se rupă la jumătate și tot o să mai ai urme de bracketsi în gură. Oribil! Dar, să continuăm. S-ar putea ca la primii trei dinți, bracketul să zboare cu tot cu dinte, însă nu e nici o problemă. Mami și tati o să îți dea bani de implanturi, care o să te doară și ele, dar stai liniștit! O să te învăț cum să ți le dai și pe alea jos într-un articol viitor.

După ce ai rezolvat cu toți bracketsii, fixează-ți capul în menghină și rotește menghina până când simți că îți curge sânge din urechi. Șiroaie, nu câteva picături. Motivul pentru care e bine să folosești menghina este pentru că s-ar putea ca până să ajungi să faci această procedură, bracketzii să fi acționat deja și să îți fi mișcat dinții din loc. Și tu vrei să fii așa cum erai înainte de oroarea care s-a abătut asupra ta în acel moment de slăbiciune când ai zis că ai vrea să ai aparat dentar.

5. Postează filmulețul pe internet și distribuie-l tuturor prietenilor tăi!

Este foarte important să afle cât mai multă lume despre această tehnică sigură și complet inocentă de a scăpa de bracketsi. Gândește-te cât de liber te simți tu acum. Gândește-te la cât de constrâns te simțeai de bracketsi. Lumea trebuie să știe că stomatologii, dar mai ales ortodonții sunt masoni de rang înalt și cu ajutorul aparatelor dentare vor să submineze mințile oamenilor și să îi obișnuiască să trăiască în cuști, în cutii mici și să nu vadă niciodată lumina zilei.

Mult succes! Pentru orice alte întrebări puteți să îmi scrieți pe pagina mea de facebook sau să îmi cumpărați cartea „Evident că oricine știe mai multă medicină ca doctorii” . Vă aștept cu drag! Vă pup!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s